טרפיצ'ה יקב טרפיצ'ה הוא יצואן היין הגדול בארגנטינה ובעל מוניטין בינלאומי נדיר. עוד בשנת 1883 החלה מסורת הייננות של טרפיצ'ה באזור מנדוזה (בו מייצרים יין עוד מהמאה ה-17), כשזו מונעת על ידי התפתחות המחקר סביב הפקת היין בעולם הישן. יינות האזור זכו עד מהרה למוניטין ולפרסום, ובמרכז ההתרחשות ותשומת הלב ניצב יקב טרפיצ'ה.
אחד היינות הכי פחות שגרתיים שתוכלו למצוא: קברנה פרנק יין עטור מדליות ועתיר טעמים. פירותי, מלא פירות יער ופרי אדום, מלווה בטעמים עשבוניים קלילים. יין מצוין לבשרים, גבינות עיזים עזות טעמים ובמיוחד לבשר טלה.
דבר המומחה
קשה להאמין שאפשר לקבל קברנה פרנק בשל עם מאפיינים טהורים של הזן, מורכבות נוספת בזכות שהות של 15 חודשים בחביות, ומחיר מדהים בחבילה אחת. יין מדוייק כתוצאה של ייננות מדוייקת, אשר לא נופל ממקביליו בבורדו.
טרפיצ'ה יקב טרפיצ'ה הוא יצואן היין הגדול בארגנטינה ובעל מוניטין בינלאומי נדיר. עוד בשנת 1883 החלה מסורת הייננות של טרפיצ'ה באזור מנדוזה (בו מייצרים יין עוד מהמאה ה-17), כשזו מונעת על ידי התפתחות המחקר סביב הפקת היין בעולם הישן. יינות האזור זכו עד מהרה למוניטין ולפרסום, ובמרכז ההתרחשות ותשומת הלב ניצב יקב טרפיצ'ה.
כרמי הקברנה פרנק נטועים על אדמות עמוקות ואבניות בקרוז דל פיידרה בעמק מאייפו. הכרמים מגודלים בשיטה הביודינאמית בה אין ריסוסים ודשנים כימיים, מטפחים מגוון ביולוגי, ומתייחסים למועדי הירח בטיפולים בכרם.|כרמי הקברנה פרנק נטועים על אדמות עמוקות ואבניות בקרוז דל פיידרה בעמק מאייפו. הכרמים מגודלים בשיטה הביודינאמית בה אין ריסוסים ודשנים כימיים, מטפחים מגוון ביולוגי, ומתייחסים למועדי הירח בטיפולים בכרם.
בעין
ארגמן עמוק
באף
פטל, פלפל ירוק קלויי, ועץ קלויי
בפה
עשיר ומפנק מההתחלה ועד הסוף הארוך
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות