1
2
3
מאפיינים | |
---|---|
שם | סנדמאן שרי דון פינו |
סוג משקה | יין |
כשרות | אין |
אחוז אלכוהול | 15% |
סגנון היין | מחוזק, אלגנטי ומתובל |
גוף | בינוני |
יישון בחבית | יישון בחביות בשיטת סולרה מינימום 5 שנים, יישון בחביות בשיטת סולרה מינימום 5 שנים |
פיקוק | שעם |
זני ענבים | פאלומינו |
מדינת מקור | ספרד |
אזור | חרז |
אפלסיון | חרז- Jerez |
יקב | סנדמן |
לאתר היקב | http://www.sandeman.com, http://www.sandeman.com |
קישור לכתבה על היין | https://www.winemag.com/2003/10/01/pairings-october-2003/, https://www.winemag.com/2003/10/01/pairings-october-2003/ |
סנדמאן
החברה שהוקמה ע"י ג'ורג' סנדמאן בלונדון בשנת 1790, התמחתה בייצור וסחר של יינות פורט ושרי.
כבר בתחילת המאה ה- 19 יינות סאנדמן יוצאו למדינות אירופה, אמריקה, אפריקה ואף הגיעו לניו זילנד.
את הלוגו יצר מאייר אנגלי בשנת 1928 והוא בעצם איור של דמות מאפיינת של "דון" ספרדי מאזור חרז.
כיאה למותג המוכר בעולם מ-פורט ומ-חרז, נמכרים בכל רחבי העולם, בכל דקה- 21 בקבוקים של סאנדמן.
טמפרטורת הגשה | 12°-10°, 10°-12° |
---|---|
חלון שתיה | 10 שנים, 10 שנים |
הצעת הגשה | פירות יבשים, גלידת וניל וגבינות טריות, פירות יבשים, גלידת וניל וגבינות טריות |