- SALE כל המוצרים
- אלכוהול כל המוצרים
- יין כל המוצרים
- בירה כל המוצרים
- מתנות ומארזים כל המוצרים
- מוצרים נלווים כל המוצרים
סקירה מהירה:
אזור פנדס שבו מייצרים את הרוב המכריע של הקווה המיוצרת בספרד נמצא בקטלוניה שבצפון- מזרח ספרד. באזור זה מייצרים יינות מבעבעים איכותיים. הקווה מיוצרת לפי חוקי הייצור הקפדניים Method Tradicional. את הקווה מייצרים ממגוון זנים. גרנש ומונסטרל (מורבד), בין היתר באדומים וכן וויורה, פארלדה, קסארלו ושרדונה בין הלבנים. הענבים נבצרים בבציר ידני, כאשר כל זן ענבים מותסס ליין בנפרד במכלי נירוסטה. לאחר מכן, נערך הבלנד, אשר מבוקבק ומותסס בשנית עם השמרים בתוך הבקבוק. יינות האזור נחשבים לתמורה יוצאת דופן למחיר.
דבר המומחה:
אזור גידול: פנדס, ספרד.
זני ענבים: מאקאבאו, פארלדה, קסארלו.
תהליך ייצור: הענבים נבצרו בבציר ידני. כל זן ענבים תוסס ליין בנפרד במיכלי נירוסטה.
לאחר מכן מערבבים בין זני הענבים השונים ליין אחד שמבוקבק ועובר את התסיסה השניה עם השמרים בתוך הבקבוק. לאחר תסיסה זו מוסיפים לקווה דוסאג' הקובע את רמת המתיקות הרצויה
תאור היין: צבע זהוב מבריק. לקווה ארומה פירותית ומתוקה של תותים. ליין גוף רך ומרענן ומאוזן בין מתיקות וחמיצות.
כשרות | יש |
---|---|
נפח הבקבוק | 750.00 |
יקב | ג'אום |
מדינה | ספרד |
אזור | פנדס |
אפלסיון | פנדס |
זני ענבים | מקבאו, פארלדה, קסארלו |
מידת יובש | חצי יבש |
אחוז אלכוהול | 11.50% |
פיקוק | שעם |
מותג | Jaume Serra |
סוג יין | מבעבע |
סוג משקה | יין |
התאמת אוכל | BakedFriedFish, SoftCheese, SushiRawFish, VegiSalad |
שנת בציר | 2023 |