ג'וזף דרוהין בית ג'וזף דרוהין פועל מאז שנת 1880, וממוקם בבירת היין של אזור בורגון, בון, במרכז העיר העתיקה. היקב בבעלות וניהול משפחתיים זה דור רביעי. במשך השנים, הקפידה המשפחה להרחיב את הכרמים שברשותה, ולרכוש חלקות משובחות בלבד, בעיקר חלקות גראן קרו ופרמייר קרו. כיום, היקב מייצר יין מ-90 חלקות שונות, ובבעלותו 730 דונם של כרמים.
אליגוטה הוא "ילד הפרא" של בורגון וביין הוא זה הוא מופיע בשיאו, עם הארומות האלגנטיות והפרחוניות דרך גוף קליל וזורם ועד סיומת אבק שריפה ואבן גיר. יין לבר ולכל היום
דבר המומחה
אחד מהזנים העתיקים והפחות מוכרים מבורגון, אך אחד מהיינות הלבנים שמבטאים בצורה מדוייקת את הטרואר הבורגוני על הארומות האלגנטיות והמינרליות החדה והקריספית. יין מאוד ורסטילי המתאים לשתייה על הבר ולמגוון ארוחות קלות
ג'וזף דרוהין בית ג'וזף דרוהין פועל מאז שנת 1880, וממוקם בבירת היין של אזור בורגון, בון, במרכז העיר העתיקה. היקב בבעלות וניהול משפחתיים זה דור רביעי. במשך השנים, הקפידה המשפחה להרחיב את הכרמים שברשותה, ולרכוש חלקות משובחות בלבד, בעיקר חלקות גראן קרו ופרמייר קרו. כיום, היקב מייצר יין מ-90 חלקות שונות, ובבעלותו 730 דונם של כרמים.
" אנחנו משתמשים בשיטות טבעיות לפתור בעיות של הטבע" כך מסכמים ביקב את ההחלטה להעביר את כל 72 ההקטר של האחוזה ברחבי בורגון לגידול אורגני וביודינאמי. היקב מייצר את גפניו לשתילה בעצמו כחלק ממעקב צמוד אחרי הגפנים המובחרות ביותר. היקב מחזיק בחלקות מובחרות ברחבי בורגון עוד מ-1880|"אנחנו משתמשים בשיטות טבעיות לפתור בעיות של הטבע" כך מסכמים ביקב את ההחלטה להעביר את כל 72 ההקטר של האחוזה ברחבי בורגון לגידול אורגני וביודינאמי. היקב מייצר את גפניו לשתילה בעצמו כחלק ממעקב צמוד אחרי הגפנים המובחרות ביותר. היקב מחזיק בחלקות מובחרות ברחבי בורגון עוד מ-1880