לאספנים

רוקה דלה מאצ'יה ברונלו די מונטלצ'ינו

Rocca Delle Macie Brunello Di montalcino
מק״ט
76-11352
‏188.10 ₪
 
750 מ"ל | מחיר ל- 100 מ"ל - ‏25.08 ₪

סקירה מהירה

מהמפורסמים ביינות העולם, שעובר התבגרות ארוכה בת שנתיים בחביות. סנג'ובזה מעולה, עתיר טעמים ובעל יכולת התיישנות מצוינת. לפתוח לארועיםחשובים ולשמחות וללוות בגבינות טובות ובשר אדום על האש.

דבר המומחה

יין הדגל של אזור מונטלצ'ינו המיוצר מענבי הברונלו בעלי הקליפה העבה, מהם אפשר למצות נקטר עשיר ומורכב המתבגר לאורך שנים. התירוש תוסס ומושרה לאורך זמן בנוכחות הקליפות, כששלב ההתעצבות של היין נמשך כשנתיים בחביות עץ ועוד שנה בבקבוק לפי חוקי האפלסיון.

מידע חשוב
כשרות אין
נפח הבקבוק 750.00
יקב רוקה דלה מאצ'יה
מדינה איטליה
אזור טוסקנה
אפלסיון ברונלו די מונטלצ'ינו- Brunello di Montalcini DOCG
זני ענבים סאנג'יובזה גרוסו
מידת יובש יבש
סגנון היין אדום, קלאסי ומורכב
אחוז אלכוהול 14%
פיקוק שעם
מפת האזור טוסקנה
מותג Rocca Delle Macie
סוג יין אדום
סוג משקה יין
יישון בחבית יישון בחביות עץ 24 חודשים|יישון בעץ 24 חודשים
התאמת אוכל Chicken, HardCheese, MeetSauce
טמפרטורת הגשה: 18°|18°-16°
כוס להגשה
כוס אדום
מתאים עם
עוף
בשר ברוטב עשיר
גבינות קשות

קרא עוד אודות רוקה דלה מאצ'יה

טוסקנה

טוסקנה

רוקה דלה מאצ'יה
היקב חולש על מעל 2000 דונם של כרמי יין כחלק מ-6 אחוזות יין בקיאנטי קלאסיקו ומארמה הוקם לאחר שבשנת 1973 איטאלו זינגארלי, ממפיקי הקולנוע האיטלקים המפורסמים של שנות ה-70, הגשים את חלומו ורכש את אחוזת דלה מאצ'י בקיאנטי קלסיקו.
יינות היקב קיבלו שם עולמי בזכות פילוסופית הפרפקיוניזם הבלתי מתפשרת של משפחת זינגארלי.
200 הקטר של גפני איכות נטועות בגבעות הכורכר המפורסמות מסביב לעיירה מונטלצ'ינו. מלבד זן הברונלו( סנג'יובזה גרוסו) המייחד את אזור, זה נטועים מגוון זני בורדו בסדר מופתי לפי פילוספיית הגידול הקפדנית של סרג'יו זינגרלי בעל היקב. תצורת הכורכר מאפשרת לגפנים להעמיק שורשים ולהעשיר את הענבים במינרלים וארומות, ולא בכדי יינות היקב ידועים ביכולת התבגרות מרשימה|200 הקטר של גפני איכות נטועות בגבעות הכורכר המפורסמות מסביב לעיירה מונטלצ'ינו. מלבד זן הברונלו( סנג'יובזה גרוסו) המייחד את אזור, זה נטועים מגוון זני בורדו בסדר מופתי לפי פילוספיית הגידול הקפדנית של סרג'יו זינגרלי בעל היקב. תצורת הכורכר מאפשרת לגפנים להעמיק שורשים ולהעשיר את הענבים במינרלים וארומות, ולא בכדי יינות היקב ידועים ביכולת התבגרות מרשימה
  • בעין
    ארגמן עמוק|ארגמן עמוק
  • באף
    תבלינים וקסיס, לבנדר וארז עם נגיעות ווניל|תבלינים וקסיס, לבנדר וארז עם נגיעות ווניל
  • בפה
    מתקפה של תבלינים וטאנינים לעיסים, במרקם עשיר וסיומת אדמתית ומינרלית|מתקפה של תבלינים וטאנינים לעיסים, במרקם עשיר וסיומת אדמתית ומינרלית
 
 
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות