לאחר ההפרדה מהשזרות, הסחיטה והפרדת החרצנים מהתירוש, עבר התירוש תהליך של הצללה במשך 24 שעות. לאחר מכן הוספו השמרים המתורבתים והיין תסס במכלי נירוסטה מבוקרים בטמפרטורה של 12°C.
מידע חשוב
כשר לפסח
כן
כשרות
יש
נפח הבקבוק
750.00
יקב
Five Stones Vineyards
מדינה
ישראל
אזור
עמק האלה
אפלסיון
הרי יהודה
זני ענבים
רוסאן, שנין בלאן
מידת יובש
יבש
סגנון היין
פירותי ועסיסי
אחוז אלכוהול
13.50%
פיקוק
הברגה
מותג
Five Stones
סוג יין
לבן
סוג משקה
יין
התאמת אוכל
SushiRawFish, VegiSalad
טמפרטורת הגשה: 4-6
מתאים עם
סלטים
סושי
הכרמים כולם מחבל עדולם שבעמק האלה,
יבול ממוצע של כ-800 ק"ג לדונם.
הדלייה מבוססת 5 מייתרים ונטיעה צפופה של כ 450 שתיל לדונם,
השקייה מבוקרת על פי הצורך.
בציר בשעות בוקר מוקדמות בין השבוע השלישי של אוגוסט לשבוע הראשון של אוקטובר
בעין
ענברי בהיר
באף
פירות הדר ועשבונית קלה
בפה
חומציות מרעננת טעמי פרי טרופי עדינים
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות