- SALE כל המוצרים
- אלכוהול כל המוצרים
- יין כל המוצרים
- בירה כל המוצרים
- מתנות ומארזים כל המוצרים
- מוצרים נלווים כל המוצרים
הבחרובקה (בצכ'ית: Becherovka) מיוצרת מ-32 סוגי עשבים, המרכיבים את התערובת המתוקה-מרירה המאפיינת את הליקר. את הבחרובקה נוהגים לשתות כדז'יסטיף (משקה ששותים לאחר הארוחה), והיא נחשבת כיום למשקה הלאומי של צ'כיה. היא יוצרה לראשונה בתחילת המאה ה-19 על ידי סוחר התבלינים ג'וזף ויטוס בחר, שניסה למצוא תרופה לאין אונות. המשקה מיוצר מ-32 סוגי עשבים, היוצרים את התערובת המתוקה-מרירה המאפיינת כל כך את הליקר.
הבחרובקה יוצרה לראשונה בתחילת המאה ה-19 על ידי סוחר התבלינים ג'וזף ויטוס בחר, שניסה למצוא תרופה לאין אונות. את תהילתה היא חייבת לימי מלחמת העולם הראשונה, אז החלה יצרנית הליקר לספקו לחיילים ולכוחות בשטח. כשהסתיימה המלחמה ב-1918 ונולדה מדינת צ'כוסלובקיה, נוצר גם המותג "בחרובקה". ב-1945, לאחר מלחמת העולם השנייה, הלאימה המדינה את החברה המייצרת "יאן". ב-1997 היא נמכרה לפרנו ריקאר הצרפתית, לה היא שייכת כיום.
הבחרובקה (בצכ'ית: Becherovka) מיוצרת מ-32 סוגי עשבים, המרכיבים את התערובת המתוקה-מרירה המאפיינת את הליקר. את הבחרובקה נוהגים לשתות כדז'יסטיף (משקה ששותים לאחר הארוחה), והיא נחשבת כיום למשקה הלאומי של צ'כיה. היא יוצרה לראשונה בתחילת המאה ה-19 על ידי סוחר התבלינים ג'וזף ויטוס בחר, שניסה למצוא תרופה לאין אונות. המשקה מיוצר מ-32 סוגי עשבים, היוצרים את התערובת המתוקה-מרירה המאפיינת כל כך את הליקר.
הבחרובקה יוצרה לראשונה בתחילת המאה ה-19 על ידי סוחר התבלינים ג'וזף ויטוס בחר, שניסה למצוא תרופה לאין אונות. את תהילתה היא חייבת לימי מלחמת העולם הראשונה, אז החלה יצרנית הליקר לספקו לחיילים ולכוחות בשטח. כשהסתיימה המלחמה ב-1918 ונולדה מדינת צ'כוסלובקיה, נוצר גם המותג "בחרובקה". ב-1945, לאחר מלחמת העולם השנייה, הלאימה המדינה את החברה המייצרת "יאן". ב-1997 היא נמכרה לפרנו ריקאר הצרפתית, לה היא שייכת כיום.
כשרות | יש |
---|---|
נפח הבקבוק | 700.00 |
מדינה | צ'כיה |
אחוז אלכוהול | 38% |
מותג | Becherovka |
סוג משקה | אפריטיף/ דיג'סטיף |
סוג דג'סטיף/אפריטיף | דז'סטיף |