סקירה מהירה: פינו נואר מצפון בורגון, בצבע רובי מבריק, עם ארומות של דובדבנים, פירות יער אדומים, אדמתיות ותבלינים. מתאפיין בכושר התיישנות טוב, וימשיך להתפתח בשנים הקרובות. דבר המומחה: יין מופק מענבי פינו-נואר מכרמים בדרום האפלסיון, בתהליך תסיסה על שמריהם בטמפרטורה מבוקרת והתבגרות בחביות עץ צרפתיות עד שנה (10% חדשות). מתאים במיוחד להיכרות ראשונה עם יינות בורגון.
ג'וזף דרוהין בית ג'וזף דרוהין פועל מאז שנת 1880, וממוקם בבירת היין של אזור בורגון, בון, במרכז העיר העתיקה. היקב בבעלות וניהול משפחתיים זה דור רביעי. במשך השנים, הקפידה המשפחה להרחיב את הכרמים שברשותה, ולרכוש חלקות משובחות בלבד, בעיקר חלקות גראן קרו ופרמייר קרו. כיום, היקב מייצר יין מ-90 חלקות שונות, ובבעלותו 730 דונם של כרמים.
"אנחנו משתמשים בשיטות טבעיות לפתור בעיות של הטבע" כך מסכמים ביקב את ההחלטה להעביר את כל 72 ההקטר של האחוזה ברחבי בורגון לגידול אורגני וביודינאמי. היקב מייצר את גפניו לשתילה בעצמו כחלק ממעקב צמוד אחרי הגפנים המובחרות ביותר. היקב מחזיק בחלקות מובחרות ברחבי בורגון עוד מ-1880|" אנחנו משתמשים בשיטות טבעיות לפתור בעיות של הטבע" כך מסכמים ביקב את ההחלטה להעביר את כל 72 ההקטר של האחוזה ברחבי בורגון לגידול אורגני וביודינאמי. היקב מייצר את גפניו לשתילה בעצמו כחלק ממעקב צמוד אחרי הגפנים המובחרות ביותר. היקב מחזיק בחלקות מובחרות ברחבי בורגון עוד מ-1880
בעין
ארגמן בוהק
באף
דובדבן בר, פירות יער, אדמה וטבק
בפה
מורכב ואלגנטי עם מרקם משיי ומינרליות אדמתית לסיומת
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות