מדבר יקב מדבר הוקם במטרה להביא את הטרואר הייחודי של רמת הנגב אל תוך בקבוק של יין נגיש ואיכותי. הענבים נהנים מהבדלי טמפרטורה גדולים בין יום לליילה, אדמות לס וסלע גיר וכורמות מדייקת, על מנת לגדל ענבי איכות נאמנים למקום. היקב מתהדר בצוות ייננים צעיר ומבטיח ובטכנולוגיות חדישות. היקב זוכה להכרה מקומית ובינלאומית בתחרויות יין.
מדבר יקב מדבר הוקם במטרה להביא את הטרואר הייחודי של רמת הנגב אל תוך בקבוק של יין נגיש ואיכותי. הענבים נהנים מהבדלי טמפרטורה גדולים בין יום לליילה, אדמות לס וסלע גיר וכורמות מדייקת, על מנת לגדל ענבי איכות נאמנים למקום. היקב מתהדר בצוות ייננים צעיר ומבטיח ובטכנולוגיות חדישות. היקב זוכה להכרה מקומית ובינלאומית בתחרויות יין.
ייחודיות הכרמים נובעת מהיובש המוחלט במדבר מחד ומשטר ההשקייה המוקפד מאידך. כמו כן ההבדלים החדים בטמפרטורות היום מול הלילה ובין החורף לקיץ משפיעים לרוב. המינראליות האזורית של הלס הלובי וסלעי הגיר נותנים אותותיהם במבנה היינות. כל אלה שומרים על רעננותו ומורכבותו הטבעית של הענב ובאים לידי ביטוי ביין.
בעין
צהבהב בהיר
באף
פרחוני עז.
בפה
טעמי אגס ותפוח ירוק.
שותים טבעוני
רייצ'ל מונטיפיורי
לאחרונה פונים אלינו לקוחות רבים שמחפשים יין טבעוני, רובם היו די בשוק כשגילו שרוב היינות שנמכרים בארץ אינם טבעוניים. למה זה בעצם? כולנו חשבנו שיין זה סך הכל מיץ ענבים שתסס ואולי נח בחבית עץ אלון כמה שנים באווירה הכי רומנטית שיש. אז מה גורם ליין להיות טבעוני? או יותר נכון, מה גורם ליין להיות לא טבעוני מלכתחילה?
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות