תיאור
השבוע יש לנו עבורכם סיידר וויסקי עם תפוחים וג'ינג'ר שאפשר להכין גם קר ואפשר גם להכין גרסה חמה שלו, ללילות החורף הקרים והגשומים, כשכל מה שבא זה רק להתפנק על הספה. 

סיידר חם עם וויסקי, וגם סיידר קר, אפשר להכין בכמה דרכים ולמלא אותו בפירות העונה - שזיפים, תפוזים, אגס ואפילו אפרסמון מתוק. סיידר אלכוהולי הולך מצוין גם עם מגוון של תבלינים ובראשם הקינמון, אבל מומלץ להכניס גם ציפורן, אגוז מוסקט או כוכב אניס. והכי חשוב - אל תשכחו את הוויסקי :)
Recipe
איך להכין סיידר עם וויסקי (גרסה קרה וחמה) 
מצרכים: 
2 תפוחים לפי הטעם (גראני סמית' ורד או גולדן דלישס מומלצים במיוחד)
חצי שורש ג'ינג'ר
240 מ"ל וויסקי משובח שתוכלו למצוא בעמוד: https://www.paneco.co.il/whiskey
4 כוסות מיץ תפוחים או רכז תפוחים שמהלתם במים - אפשר להרתיח כדי לקבל סיידר חם
סודה/קאווה/יין לבן תוסס לפי הטעם
2 מקלות קינמון

הוראות הכנה לסיידר עם אלכוהול:
1. מקלפים את התפוחים ואת שורש הג'ינג'ר ומגררים לתוך קערה גדולה
2. מוסיפים לקערה את הוויסקי, מיץ התפוחים, סודה/קאווה/יין מוגז ומקלות הקינמון
3. מערבבים ומוזגים
4. טיפ לחנוכה - מומלץ מאוד לשמור את שאריות התפוחים והג'ינג'ר ולהכין מהם לביבות אלכוהוליות נפלאות!