נרופרסו עושה כבוד לשיטת ייצור יין בת מאה שנה שהייתה נהוגה ברחבי מדינות הים התיכון
ומעט השתנה מאז ימי קדם. לאחר הבציר, הענבים הטובים ביותר עוברים תהליך ייבוש למשך 60 יום (תהליך הנקרא
"אפסימנטו") עד שכל ענב מתייבש תוך ריכוז טעמו וריחות הפרי הבשל שלו.
מידע חשוב
סוג מבצע
2 ב- 150 ₪
כשרות
אין
נפח הבקבוק
750.00
יקב
Enoitalia
מדינה
איטליה
אפלסיון
ונטו
מידת יובש
יבש
אחוז אלכוהול
15%
פיקוק
שעם
Vegan Friendly
לא
מותג
Neroperso
סוג יין
אדום
סוג משקה
יין
תווית אורגנית
לא
התאמת אוכל
BBQMeat, HardCheese, FALSE
טמפרטורת הגשה: 18-20
מתאים עם
גבינות קשות
בשר
בעין
אדום גרניט
באף
ארומות עצמתיות ומאוזנות של פרי בשל
בפה
בחיך היין מלא ועגול עם עומק וסיומת ארוכה ורכה
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות