פטוריה די ברבי פטוריה די ברבי הינו אחד מסמלי האיכות של אזור היין המוערך ברונלו די מונטלצ'ינו. משפחת קולומביניהינה בעלת שטחים בחבל מונטלצ'ינו מאז שנת 1352. הכרמים משתרעים על פני שטח של 100 הקטר של הזנים המקומיים וזני עולם חדש. היקב הוא מהראשונים ליישם טכנולוגיות ייצור חדשות ומשמש מוקד עלייה לרגל ליינני העולם
האח הקטן והנמרץ של הברונלו. ענבים מכרמים צעירים שנותנים ארמות רעננות וצעירות אך עם אותה הקפדה ורצינות כמו באחיו הגדול. זהו יין נעים, שיתאים לארוחות משפחתיות טובות – גם של יום-יום. האף עשיר בארומות של פרי אדום טרי, מלווה ברעננות של אקליפטוס. מלווה מצוין לבשר צלוי בגריל, גבינות וקסרולים.
דבר המומחה
הדרך הכייפית ביותר להיחשף לטרואר הייחודי של מונטלצ'ינו עם יין צעיר נגיש ומלא בחיות. התירוש תסס במשך שבועיים בטמפרטורה של כ-30°, כשהיין ממשיך להתעצב בחביות עץ ובמיכלי ניירוסטה לשישה חודשים מומלץ מאוד כיין לקבלת פנים ולארוחות ים תיכוניות קלילות
פטוריה די ברבי פטוריה די ברבי הינו אחד מסמלי האיכות של אזור היין המוערך ברונלו די מונטלצ'ינו. משפחת קולומביניהינה בעלת שטחים בחבל מונטלצ'ינו מאז שנת 1352. הכרמים משתרעים על פני שטח של 100 הקטר של הזנים המקומיים וזני עולם חדש. היקב הוא מהראשונים ליישם טכנולוגיות ייצור חדשות ומשמש מוקד עלייה לרגל ליינני העולם
היקב רכש את מיטב חלקות הגיר והשיסט במורדות הגבעות שמסביב לעיירה מונטלצ'ינו. טכנולוגיות גידול מתקדמות מיושמות ונחקרות בצורה מתמידה בכרמים.|היקב רכש את מיטב חלקות הגיר והשיסט במורדות הגבעות שמסביב לעיירה מונטלצ'ינו. טכנולוגיות גידול מתקדמות מיושמות ונחקרות בצורה מתמידה בכרמים.
בעין
ארגמן חיוור
באף
פרי יער אדום, טימין ולבנדר
בפה
שצף פרי בטאנינים רכים ומתובלים וסיומת הדרית מרעננת
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות