רוזה יבש, בלנד של גראנאש, מורבדר וקברנה פרנק שתסס בחביות ישנות ונשאר על משקעיו. יין מורכב, עם ריחות של פריחה, פרי ומינרליות שאופיינית לאזור יהודה בציר שנת 2022 - שנת שמיטה
היקב הוקם בשנת 1999 על ידי שוקי ישוב, אחד מחלוצי היין של אזור מטה יהודה. החל משנת 2020 היקב עובר תהליך התחדשות ורענון עם הצטרפותם של שני שותפים: אלעד כץ, גם הוא תושב עמק האלה, בעברו שימש כמנכ"ל יקב קסטל. אייל דרורי, אשר למד יינות בפיימונטה ובעל ניסיון ממספר יקבים באיטליה, כרתים וישראל. החיבור בין השלושה נוצר אחרי שנים של חברות ושכנות, ומתוך אהבה גדולה למלאכה, למילה ולמקום. חדוות יצירה, שמחה ושאיפה בלתי פוסקת להשתפר – מוליכים ומכוונים אותנו במסע שסופו בבקבוק שאתם שותים
שאלון היין של פאנקו עם אייל דרורי
שיחה עם אייל דרורי, יינן יקב עגור.
מה היה המפגש הראשון והמסקרן שלו עם יין, מה גרם לו להתאהב בעולם היין ואיך הפך ליינן.
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות