- SALE כל המוצרים
- אלכוהול כל המוצרים
- יין כל המוצרים
- בירה כל המוצרים
- מתנות ומארזים כל המוצרים
- מוצרים נלווים כל המוצרים
שיחה עם אייל דרורי, יינן יקב עגור.
מה היה המפגש הראשון והמסקרן שלו עם יין, מה גרם לו להתאהב בעולם היין ואיך הפך ליינן.
אייל דרורי
8 ימים אחרי שנולדתי חתכו אותי ונתנו לי כפרס יין
הקשר הבלתי נפרד בין האדמה, האומנות/יצירה, ההיסטוריה, התרבות והשימוש המוגבר בחושים שלנו כאשר אנחנו פוגשים את המשקה הנפלא הזה.
הבציר הראשון שלי היה ב2005 בתור ילד לפני גיוס לצה"ל. הגעתי דרך חברים של ההורים ליקב עגור אצל שוקי ישוב ועברתי את השיעור הראשון שלי ביין. שם לראשונה התאהבתי בעולם היין ומשם כבר לא הייתה דרך חזרה. לאחר השירות הצבאי נסעתי לאיטליה לעבוד ביקב ליד רומא ושם הבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיי. ב2011 נסעתי לאיטליה להגשים את חלומי והתחלתי את לימודיי בתואר ראשון ושני בייננות וכורמות באוניברסיטת טורינו. לאחר 6 שנים באיטליה שבהן הספקתי לעבוד ביקבים בפיימונטה, בכרתים ובישראל תחת היינן והיועץ איתי להט, חזרתי לארץ ועבדתי כיינן ביקב רקנאטי למשך 2 בצירים. לאחר מכן עברתי ליקב סוסון ים עם זאב דוניה, שם עבדתי כיינן וככורם. בינואר 2022 נכנסתי רשמית כשותף ויינן ראשי ביקב עגור, היכן שהתחלתי את חיי כיינן. בתקווה שם גם אסיים אותם.
באותו מקום כמו היום רק עם שיער יותר אפור, אולי קצת יותר דומה לג'ורג' קלוני...
אני גדלתי על העולם הישן ויונק ממנו את רוב השראתי. אם יש משהו שהייתי רוצה להשיג בעשייה שלי זה לעשות עולם ישן בעולם החדש.
Naoussa
כי זה כל פעם מרגש אותי איך אזור לא ידוע פתאום נולד מבלי שנשים לב והוא מביא לנו יינות ענקיים
ברברסקו! כי זה מושלם ואנחנו אוהבים דברים מושלמים
I love long life better than figs
ANTONY AND CLEOPATRA, ACT 1 SCENE 2. William Shakespeare